Opdrachtgevers

Tot mei 2017 was ik woordvoerder, communicatieadviseur en bestuursadviseur voor diverse opdrachtgevers. Die activiteiten heb ik gestopt om me volledig te richten op de yogadocenten-opleiding en het geven van yogalessen, en het aanbieden van online trainingen via de Pronk Academie. Samen met mijn zus Judith Pronk.

Om een beeld te krijgen van mijn werk als woordvoerder, hieronder een overzicht van de opdrachtgevers.
Provincie Groningen, maart tot en met mei 2017: Bestuursadviseur van gedeputeerde Henk Staghouwer met de portefeuille Landbouw, Natuur, Water, Wadden, Internationalisering.

Gemeente Groningen, december 2015 tot en met december 2016: woordvoerder van wethouder Mattias Gijsbertsen met de portefeuille Sociale Zaken en Jeugdzorg, Duurzaamheid, Groenparticipatie, Emancipatie.

Woningcorporatie Elkien (Heerenveen), september tot en met december 2015: Hoofd Marketing en Communicatie.

Gemeente Groningen, oktober 2014 tot en met april 2015: woordvoerder van wethouder Mattias Gijsbertsen met de portefeuille Sociale Zaken en Jeugdzorg, Duurzaamheid, Groenparticipatie, Emancipatie.

Martini Ziekenhuis (Groningen), marketing en communicatie, april en mei 2015.

Drenthe College (regionaal opleidingscentrum -ROC- met vestigingen in Assen, Emmen en Meppel en ruim 3000 studenten), april 2014 tot en met september 2014: meegedraaid in het team Marketing en PR.